Sponsors

logologologo
logo logo logo
logo

Bike Repair logo web fc

Bike Repair Geldermalsen
Bike Repair Geldermalsen is de wielerspeciaalzaak voor de fanatieke en beginnende (sport) fietser. Bij Bike Repair bent u aan het juiste adres voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets, reparatie werk en onderhoud aan uw racefiets of mountainbike.
– Leden krijgen korting van 10% op onderhoud en aankoop


Administratiekantoor Rietbergen Geldermalsen
Wilt u zich volledig kunnen focussen op uw onderneming? Administratiekantoor Rietbergen Geldermalsen (ARG) maakt dit mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw administratie, zo kunt u zich volledig richten op uw core-business. Door uw administratie uit te besteden bespaart u niet alleen tijd, u bespaart ook geld. Stuur uw administratie door; wij verwerken hem op correcte wijze en nemen u dit werk uit handen. U krijgt van ons de cijfers, zodat u weet waar u aan toe bent. Zo kunt u niet alleen geld besparen, maar kunt u in de tussentijd zelfs geld verdienen.


Recoup advocaten
Recoup advocaten is gespecialiseerd in herstructurering, litigation en civiele fraudeaanpak. Het kantoor heeft bijzondere expertise in het terughalen van weggesluisde activa samen met justitie, FIOD en belastingdienst.


FysioTeam ART Geldermalsen
Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is beseft u pas als u ergens last van krijgt. U kunt bij Fysioteam ART terecht voor blessure preventie, de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. De plek in Geldermalsen waar iedereen onder deskundige leiding in kleine groepen veilig kan sporten en bewegen. Plezier, kwaliteit en goede begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel.


Beesd A2
Beesd A2 is in 2004 opgericht door T. Bollen en ontstaan vanuit Volvo Cars Nederland B.V. Wij zijn een kleinschalige organisatie waar de klant centraal staat. Voor de automobielbranche hebben wij een uniek Dealer Management Systeem ontwikkeld; de iDAS applicatie. Deze applicatie wordt door meer dan 100 dealerbedrijven in Nederland gebruikt.


logo_A4benefits_RGB

Ask4benefits
Bij assurantie- en advieskantoor Ask4benefits kunnen zowel de directeur-grootaandeelhouder, de (startende) ondernemer en de werknemer terecht voor een deskundige analyse, advies op maat en verzekeringen met aantrekkelijke kortingen. Transparant en scherp geprijsd! Leden van WTC de Lingerenners krijgen 15% premie korting.


Malsen sport en civiel
Malsen Sport en Civiel is ontstaan om voor de opdrachtgever de voorbereiding vanaf de eerste pennenstreep tot de uitvoeringsbegeleiding en oplevering van projecten te verzorgen op het gebied van sportveldaanleg, – renovatie en onderhoud.