Sponsors

logologologo
logo logo logo
logo logo

Bike Repair logo web fc

Bike Repair Geldermalsen
Bike Repair Geldermalsen is de wielerspeciaalzaak voor de fanatieke en beginnende (sport) fietser. Bij Bike Repair bent u aan het juiste adres voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets, reparatie werk en onderhoud aan uw racefiets of mountainbike.
– Leden krijgen korting van 10% op onderhoud en aankoop


Logo_LeeuwenStein_Klein

Leeuwenstein groep B.V.
Met drie verschillende werkmaatschappijen (van Doorn Geldermalsen, Signa terra en Dover) zorgen wij dagelijks voor de groene en grijze buitenruimte en voor verkeersmaatregelen in heel Nederland. Dat doen ze sinds 2009 onder de naam Leeuwenstein Groep B.V.


Drukwerk

Gerssen & Donkersloot makelaars
U overweegt een woning te kopen of te verkopen? En daarbij zoekt u naar de juiste balans tussen baten en lasten? Dan heeft u behoefte aan professioneel advies. Gerssen & Donkersloot Makelaars hebben de deskundigheid om u doelgericht te adviseren.


FysioTeam ART Geldermalsen
Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is beseft u pas als u ergens last van krijgt. U kunt bij Fysioteam ART terecht voor blessure preventie, de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. De plek in Geldermalsen waar iedereen onder deskundige leiding in kleine groepen veilig kan sporten en bewegen. Plezier, kwaliteit en goede begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel.


VanWalderveen_logo_188p

Van Walderveen, de echte bakker.
Met 4 vestigingen in Geldermalsen, Waardenburg, Beesd en Buren is brood- en banketbakkerij van Walderveen ruim vertegenwoordigd in de Betuwe.
Het adres voor uw brood en banket.


logo_A4benefits_RGB

Ask4benefits
Bij assurantie- en advieskantoor Ask4benefits kunnen zowel de directeur-grootaandeelhouder, de (startende) ondernemer en de werknemer terecht voor een deskundige analyse, advies op maat en verzekeringen met aantrekkelijke kortingen. Transparant en scherp geprijsd! Leden van WTC de Lingerenners krijgen 15% premie korting.


Malsen sport en civiel
Malsen Sport en Civiel is ontstaan om voor de opdrachtgever de voorbereiding vanaf de eerste pennenstreep tot de uitvoeringsbegeleiding en oplevering van projecten te verzorgen op het gebied van sportveldaanleg, – renovatie en onderhoud.


gvandoesburg

G. van Doesburg internationaal transport
Als transporteur bieden zij diensten door heel Europa aan, als expediteur “worldwide”. Daarnaast hebben zij op- en overslagmogelijkheden in Zaltbommel, centraal gelegen in Nederland, op de kruising tussen de A2 en de A15 (Knooppunt Deil).