Kleding

WTC de Lingerenners heeft eigen clubkleding die geleverd wordt door Bioracer. Bij jouw aanmelding als nieuw lid wordt de kledingstartset door de club besteld. De kosten voor deze startset zijn voor eigen rekening. Het startpakket bestaat uit een shirt korte mouw en korte broek in de door jou aangegeven maten.

Handleiding (nieuwe) bestelprocedure
Ga via je webbrowser naar het adres www.bioracer.com/nl/
Voor de eerste bestelling van je kleding dien je eenmalig een account aan te maken. Dat kan via de speciale link uit de welkomstmail. Kan je dat adres niet vinden stuur dan even een mail naar de penningmeester (penningmeester@wtcdelingerenners.nl). 

Na de eenmalige registratie kom je in de online shop terecht en kun je kleding bestellen. Heb je al een account en ben je aangemeld bij de webshop dan kun je gewoon inloggen via www.bioracer.com/nl/
LET OP!!! De webshop is slechts tijdelijk geopend en alleen toegankelijk als deze opengezet wordt in opdracht van de club. Dit wordt kenbaar gemaakt in nieuwsbrieven en de Lingerenners whats-app groep.

Na het inloggen kom je in de shop en zie je een aantal tabbladen.

1. Kies allereerst het juiste tabblad onder “categorieën”.

  • Onder tabblad “cycling heren” is een verzameling weergegeven van alle heren kleding.
  • Onder tabblad “cycling dames” is een verzameling weergegeven van alle dames kleding.
  • Onder tabblad “epic broeken” zijn een dames en heren korte broek uit de Epic lijn.

Ook zie je rechts bovenaan hoe lang de shop nog geopend is. Tijd resterend.
Tot het aflopen van deze termijn worden alle geplaatste bestellingen verzameld. Na het aflopen van de termijn start weer een nieuwe “verzamelperiode”. Zo weet iedereen wanneer er bestellingen geplaatst worden en in productie gaan. Na sluiten van de verzameltermijn duurt het  ongeveer 8 weken voor de kleding uitgeleverd wordt.

2. Als je op een gewenst artikel klikt in het gewenste tabblad lees dan a.u.b. of dat het juiste artikel is. Onder de uitleg wordt omschreven welke eigenschappen het kledingstuk heeft. Voor de lange wielrenners onder ons heeft Bioracer ook verlengde versies van broeken en lange mouwen shirts/jassen. Mail hiervoor even met de “buddy” van Bioracer. Zijn contactgegevens staan onderaan de pagina.

3.Heb je het juiste artikel? Kies dan de juiste maat, eventueel met behulp van de maattabel rechts boven, en type het juiste aantal in. Klik op “voeg toe aan mandje”.Je komt weer terug in het voorblad om eventueel andere artikelen toe te voegen via dezelfde procedure.

4.Klaar met bestellen? Klik op “afrekenen”. Hierna kom je op een overzichtspagina terecht. Controleer je bestellingen a.u.b. goed! Akkoord? Klik op “volgende”.

5.De Factuurgegevens komen overeen met de gegevens uit je aangemaakte account.
Akkoord? Klik op “volgende”.

6. Je komt wederom op een overzicht met je bestelling. Accepteer de verkoopvoorwaarden door een vinkje te plaatsen en klik op “volgende”.

7. Als laatste kom je op een betaalpagina waar je via verschillende betaalmethoden je bestelling kunt betalen (bijv. iDeal). Na betaling is je bestelling geplaatst bij Bioracer en gaat de kleding na het sluiten van de verzameltermijn in productie. Daarna duurt het nog ongeveer 8 weken voordat de kleding wordt geleverd.

8. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met Kristian Swart.

Binnen de verzameltermijn worden alle Lingerenners-bestellingen gebundeld en in één keer geproduceerd. Na productie wordt de kleding geleverd op het standaard afleveradres van de Lingerenners.

Als jouw kleding binnen is op het afleveradres krijg je daar via het bestuur een melding van (via mail of Whatsapp). Hierna kun je de kleding afhalen. Waar dat is wordt je over geïnformeerd in het afhaalbericht.

Maattabel
Om de juiste maat kleding te bepalen kun je deze maattabel gebruiken. De maattabel is ook te vinden in de webshop.

Accesoires

Er zijn ook een aantal “accessoires” te verkrijgen zoals: arm- en beenstukken, zomerhandschoenen, bandana en sokken. Deze zijn allemaal in de clubkleuren uitgevoerd.

De accessoires zijn via de penningmeester te bestellen. Let op: er is een beperkte voorraad.

Voor prijzen en beschikbare maten graag contact opnemen per mail.

De arm- en beenstukken zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL. De juiste maat kun je bepalen aan de hand van de volgende pagina: https://www.bioracer.com/en/cycling/team/69445/technical-mid-season-arm-warmers#images

Houd er rekening mee dat de arm- en beenstukken van stretch stof gemaakt zijn. Ga nu niet de omtrek van je bovenbeen meten…De beste wijze om de maat te bepalen is door het opmeten van de omtrek bij bovenbeen en biceps van je huidige arm-/beenstukken. Over het algemeen komen de maten van verschillende merken redelijk goed overeen.