Wat nu…

Ondanks dat wij ons officiƫle wegseizoen 2015 op 4 oktober jl. met de slotrit hebben afgesloten, wil dat niet zeggen dat de racefiets nu al aan de haak in de schuur gehangen moet worden. Heb je geen MTB of wil je op de zondagen zo lang mogelijk door blijven fietsen op de racefiets blijf dat dan vooral lekker doen!

Een aantal leden heeft al aangegeven nog wel een tijdje op de racefiets door te willen rijden, zolang de weersomstandigheden dit toelaten. Het is uiteraard wel zo gezellig om dit dan in gezamenlijkheid te doen. Daarom is de suggestie gedaan om, bij gelegenheid, op zondagen om 09:30 uur vanaf onze gebruikelijke startplaats bij FCV Geldermalsen te vertrekken.

Er wordt dan gezamenlijk gereden door de fietsers die op dat moment aanwezig zijn. Route, afstand en snelheid kun je in onderling overleg zelf bepalen.

Voor de MTB’ers onder ons volgt er binnenkort een kalender waarop aangegeven wordt welke NTFU tocht of parcours er zondag’s bezocht gaat worden. Voor afspraken of plannen kun je dit ook posten op het Lingerenners forum.