Lingerenners lanceert nieuwe groep op woensdagavond

Met ingang van dit seizoen gaan wij op de woensdagavond starten met een nieuwe groep!
Een groep gericht op beginnende fietsers (mannen en vrouwen). Vanuit signalen uit een groep startende vrouwen is deze behoefte met ingang van dit seizoen ingevuld. Echter is deze groep zeker niet bedoeld voor alleen maar vrouwen, ook mannen zijn van harte welkom.

De begeleiding uit deze groepen wordt gedaan door bekwame fietsers onze eigen vereniging. Snelheid ligt laag, afstanden zijn minder groot en er is meer tijd en aandacht voor elkaar tijdens het fietsen. Slechts 1 belangrijke regel: HELM OP!

De eerste avond is woensdag 13 april 18.30 uur vertrek vanaf FCV Geldermalsen Meersteeg 4F. Bestaande leden zijn natuurlijk ook gewoon welkom op de woensdagavond.

Van 13 april t/m eind mei hoef je geen contributie te betalen. Als de groep een succes is zetten wij het door en kun je een lidmaatschap afnemen voor de rest van het jaar. Wij willen met deze opzet kijken of deze groep ook echt een stabiel bestaan heeft. Dus wil je eens kijken of onze club iets voor jou is kun je op de woensdagavond onze club ontdekken. Aanmelden is niet noodzakelijk.

De trainingen op de woensdagavond richten zich op beginnende fietsers. Zo nodig wordt er een techniektraining ingepast om de fietstechniek te verbeteren.
Nodig vooral fietsvrienden en vriendinnen uit om het in deze periode te komen proberen. Bij succes gaan we door. Probeer op tijd klaar te staan voor vertrek.

  • Vertrek: 18.30 / (vanaf begin mei starttijd 19.00 uur) Terug: voor zonsondergang
  • Vertreklocatie FCV Geldermalsen, Meersteeg 4F Geldermalsen
  • Gemiddelde snelheid: niet belangrijk…. Maar indicatie is 24-25km/h
  • Afstand: niet belangrijk…. Maar indicatie 40-50km

Als meer gevorderde fietser ben je ook welkom op de dinsdag- en donderdagavond.
Heb je verdere vragen over de opzet van deze groep stuur ons dan een mail.