Wie schuilt er achter?

Om mijn fotografie hobby een nieuwe impuls te geven had ik bedacht om een negental Lingerenners te fotograferen, voor een collage 3 bij 3, in de stijl van Stphan Vanfleteren. Om iedereen een idee vooraf te geven heb ik mijzelf laten fotograferen door mijn vrouw en die foto’s als voorbeeld in de app groep gezet met de gedachte dat het een hele toer zou gaan worden om nog 8 mannen, idee was toen nog oudere mannen met doorleefde koppen, bij elkaar te zoeken. Maar tot mijn verbazing was het animo groot en ook nog eens een fiks aantal vrouwen (je merkt het al, ik heb totaal geen kijk op de gedachten wereld van vrouwen) en met trots laat ik hieronder de resultaten tot nu toe zien.

Hoe verder? Eerst even vakantie en daarna afronden of toch nog even doorgaan. En toch ook mijn oorspronkelijk idee uitwerken, inmiddels doorleefde koppen genoeg šŸ˜‰

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.