Bike Repair Geldermalsen

Door Nico Ouburg

Ik was onlangs bij Wilfred voor een servicebeurt van mijn nieuwe Ridley toen bij toeval zijn uitbreidingsplannen ter sprake kwamen. Ik dacht gelik dat is een mooi onderwerp voor een blog op de Lingerenners site en ik ben dan ook daarvoor ook bij hem langs geweest, met een vragenlijstje, als een soort razende reporter.

Eigenlijk al best snel wordt de winkel/werkplaats, nu zo’n 240 vierkante meter groot, uitgebreid met extra 150 vierkante meter. Medio augustus moet het al zover zijn. De inrichting wordt behoorlijk veranderd om vooral de voorraad meer tot z’n recht te laten komen. Dus wat ruimer qua opzet en ook de nieuwe fietsen, die nu nog deels in dozen in het magazijn staan, een plek geven in de showroom.

Bike Repair Geldermalsen zit al weer 3 jaar op de huidige lokatie “Bosmanskamp 24”. In 2019 zijn ze verhuisd vanaf de Zoete Kroon waar Wilfred samen met zijn zoon Wilco een winkel/werkplaats had van 25 vierkante meter. Ze hebben daar zo’n 6 jaar gewerkt en zijn toen ook al dealer geworden van o.a. Ridley, Trek en Sensa. Daarnaast zijn ze dealer van Van Dijck e-bikes en is het de bedoeling om na de uitbreiding ook ruimte te geven aan Speed Pedelec bikes. Alle certificaten om die te onderhouden hebben ze al. Tot slot is het ook de bedoeling om ruimte te geven aan fietsen voor de fietsende schooljeugd.

Het bedrijf is gestart in 2012 in een schuurtje aan huis aan de Bloemee, met een werkplaatsje van 3 bij 3. Wilfred werkt inmiddels fulltime in de zaak en Wilco zal dat waarschijnlijk in de toekomst ook gaan doen. Zo’n uitbreiding is best spannend, maar sommige kansen krijg je ook maar 1 keer. Ik denk dat het voor ons, Lingerenners, fijn is dat je zo dichtbij een vertrouwd adres hebt waar je terecht kunt bij mensen die liefde voor het wielrennen en onze club hebben.

website

 

[su_button url=”https://www.wtcdelingerenners.nl/blog/”]terug naar het blog overzicht[/su_button]

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.